Σχετικά μ' εμάς

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της χονδρικής πώλησης γραφικής ύλης, αναλωσίμων & ειδών γραφείου από το 1994. Το έτος 2000 και με αφορμή τη συνεργασία μας με μία από τις γνωστές αλυσίδες ξενόγλωσσων φροντιστηρίων, επεκτείνουμε τη δραστηριότητά μας και στην πώληση ξενόγλωσσων εκπαιδευτικών βιβλίων, συνεργαζόμενοι παράλληλα και με πολλά τοπικά φροντιστήρια σε διαφόρους Δήμους της Αττικής.

Οι συνεργασίες αυτές συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Προσφέρουμε δε, τις πλέον ελκυστικές τιμές για πακέτα ξενόγλωσσων βιβλίων (ανά τάξη & ανά φροντιστήριο).
 
Σήμερα, στο πελατολόγιό μας ανήκουν εκπαιδευτικά ιδρύματα (α θμιας, β θμιας, γ θμιας) εκπαίδευσης, δημόσια ή ιδιωτικά, καθώς και φροντιστήρια κυρίως ξενόγλωσσα αλλά και μέσης εκπαίδευσης.
 
Η δημιουργία του eshop μας τον Ιούλιο του 2013 κρίθηκε επιτακτική για την όσο το δυνατόν αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των σημερινών και μελλοντικών πελατών μας και κυρίως αυτών που δεν έχουν το χρόνο και τον τρόπο να μας επισκεφθούν.

Προτεραιότητα μας ήταν, είναι και θα παραμείνει η ικανοποίηση του Πελάτη, γιατί οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι κατά την αποψή μας η πιο ασφαλής επένδυση, καθώς και η άμεση επικοινωνία πριν και μετά από κάθε πώληση.

Με εκτίμηση Κ. Σιάτρας

 © 2013 - Σιάτρας MultiPaper - All Rights Reserved

 

 ΣΗΜ: «Στον κατάλογο των ξενόγλωσσων βιβλίων δεν αναγράφονται τιμές για Teachers, Readers & C’ds. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές. Σε περίπτωση παραλαβής προϊόντος που δεν είναι της αρεσκείας σας ή τυχόν ελαττωματικού,παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας προς άμεση και δωρεάν αντικατάσταση.